PEDIGREE brokjes met kip voor senior honden 2,5kg

Pedigree brokjes met kip voor senior honden 2,5kg

Onze recepten bevatten vitamine E, een antioxidant, en onmisbare mineralen die helpen om zijn natuurlijke verdediging te behouden. Honden gebruiken hun muil voor alles. Hun tanden en tandvlees gezond houden is voor hun essentieel. Daarom hebben wij aan onze brokjes een actief ingrediënt toegevoegd dat helpt ter preventie van de vorming van tandsteen en hun speciale textuur draagt bij aan het proper houden van de tanden. Onze producten bevatten plantaardige vezels die bijdragen aan een gezonde vertering en kwaliteitsvolle proteïnes aangepast aan de maag van uw hond.

GEBRUIKSAANWIJZING

De individuele behoeften van jouw hond hangen af van de mate van activiteit, van het ras en van de fysieke conditie. Om je hond te helpen in topvorm te blijven, is het aanbevolen om de hoeveelheid van de voeding aan te passen. Wanneer je droogvoeding van PEDIGREE® Droog Adult Mini mengt met natvoeding van PEDIGREE®, halveer dan de aanbevolen hoeveelheden van elk product. Zorg dat er altijd voldoende vers drinkwater beschikbaar is.

INGREDIËNTEN

Granen (waarvan rijst 4%), vlees en dierlijke bijproducten (waarvan kip 4% in de rode brokjes), olieën en vetten (waarvan zonnebloemolie 0.2%), plantaardige bijproducten (waarvan gedroogde bietenpulp 2.5%), mineralen, plantaardige proteïne-extracten, groenten (waarvan 4% wortelen in de oranje brokjes, waarvan 4% groene bonen in de groene brokjes).

VOEDINGSADDITIEVEN PER KG

proteïnen: 22
vetgehalte: 13
anorganische stoffen: 7.5
ruwe celstof: 2.5
calcium: 1.1
fosfor: 0.95
glucosamine: 100 mg/kg.

NUTRITION

Koel en droog bewaren.

62 resultaten

62 resultaten

JOUW SELECTIE