training-landing

Training

bag-icon

Hier vind je nuttige tips over hondentraining, van gehoorzaamheidstraining tot het aanpakken van specifieke problemen of gewoon wat leuke oefeningen.

Ontdek onze trainingvideo's

lesson1

Les 1: Terugkomen op commando

In deze aflevering werkt trainer Gwen Bailey met Queenie aan het terugkomen op commando. (alle video’s zijn in het Engels)

Video bekijken
lesson2

Les 2: Trekken aan de leiband

Achter! Tijd voor de tweede video van onze Training Academy. In deze aflevering toont Gwen aan Ryan hoe... (alle video’s zijn in het Engels)

Video bekijken
lesson3

Les 3: Voorwerpen laten liggen

Hier is de derde video van onze Training Academy. In deze aflevering leert trainer Gwen Bailey aan Biscuit hoe... (alle video’s zijn in het Engels)

Video bekijken
lesson4

Les 4: Op de rug rollen

Tijd voor de vierde video van onze Training Academy. In deze aflevering toont trainer Gwen Bailey hoe... (alle video’s zijn in het Engels)

Video bekijken
lesson5

Les 5: Springen

In de vijfde video van onze Training Academy wordt getoond hoe je je hond kunt afleren om tegen mensen aan te springen. Gwen... (alle video’s zijn in het Engels)

Video bekijken
lesson6

Les 6: High Five

Geef me de vijf! Volg de tips in de laatste video van onze Training Academy en leer je dog een high five te geven. (alle video’s zijn in het Engels)

Video bekijken
large_pedigree-markies-original-fourres-aux-viandes-500g-636383095106012024

Pedigree snacks

Gezonde snacks voor gelukkige honden. Of het nu is om te oefenen, te belonen of gewoon om te spelen, Pedigree snacks zijn een lekkere en verantwoorde manier om de band met je hond aan te halen en te zorgen voor hun emotionele welzijn.

LEES MEER

Pedigree® Feeling Happy