Onze beloften

Onze beloften

Volgens ons verdient elke hond kwaliteitsvol, voedzaam en lekker eten. We doen er alles aan om met onze producten je hond gelukkig en gezond te houden.

Wetenschap

WALTHAM™ centrum voor dierenvoeding: wetenschappers bij WALTHAM™ werken letterlijk sámen met de dieren in het WALTHAM™ centrum voor dierenvoeding, waar fundamenteel onderzoek naar huisdieren met de steun van Pedigree® zorgt voor baanbrekend werk op het gebied van voeding, gezondheid, welzijn en gedrag van huisdieren.

Voor meer informatie, surf naar www.waltham.com(opens in new window)

Voeding

Alle Pedigree® droog- en natvoeding levert een volwaardige en evenwichtige hoofdmaaltijd.

Complete en evenwichtige dierenvoeding dient al de essentiële voedingsstoffen voor het huisdier in kwestie te bevatten, in de juiste hoeveelheden en aangepast aan de leeftijd van het dier. – WALTHAM™ centrum voor dierenvoeding

Onze droog- en natvoeding is volgens wetenschappelijke criteria samengesteld om je hond alle nodige voedingsstoffen te bieden en bevat bovendien ook ingrediënten ter versterking van:

  • Gebitsverzorging & gezonde botten: onze recepten bevatten de ideale dosis calcium en fosfor voor gezonde botten en onze droogvoeding bevat op de brokjes een bijkomend actief ingrediënt om de vorming van tandsteen te verminderen.
  • Spijsvertering: onze recepten bevatten natuurlijke vezels die bijdragen tot een gezonde spijsvertering en hoogwaardige, licht verteerbare eiwitten
  • Huid & vacht: onze recepten zijn speciaal samengesteld en bevatten onder meer zonnebloemolie voor een gezondere huid en vacht
  • Afweersysteem: onze recepten bevatten vitamine E, een antioxidant, en mineralen die van essentieel belang zijn voor een sterk afweersysteem

Pedigree® natvoeding is een complete, evenwichtige maaltijd, beschikbaar in blik en zakjes. Het is wellicht verrassend, maar onze natvoeding bevat per gram ongeveer viermaal minder calorieën dan doorsnee droogvoeding, zodat je hond zich niet overeet en zo een gezond gewicht houdt. Dankzij het hogere vochtgehalte is ze bovendien ook goed voor de urinewegen. Klik hier om meer te ontdekken.

Pedigree® Vital droogvoeding is een complete, evenwichtige maaltijd, speciaal samengesteld om de vier vaakst voorkomende problemen bij honden - tanden, huid & vacht, spijsvertering en afweersysteem - aan te pakken. Ze bevat geen kunstmatige smaakstoffen, bevat vezels voor een betere spijsvertering en de brokjes hebben de juiste grootte voor een ideale gebitsverzorging. Klik hier om meer te ontdekken.

Pedigree® DentaStix® en Pedigree® DentaFlex® hebben bewezen als aanvulling op een normaal dieet de opbouw van tandplak en tandsteen te verminderen. Klik hier om meer te ontdekken.

Erkende leveranciers

Al onze grondstoffen worden ingekocht bij erkende leveranciers.

De strengste productienormen

Onze fabrieken worden onafhankelijk gecontroleerd volgens dezelfde normen die gelden voor de productie van menselijk voedsel.

Alleen eigen hondenvoeding

Aangezien we trots zijn op de kwaliteit van onze hondenvoeding, maken we ze ook voor niemand anders.

img-space