feeding_landing

Voeding

bag-icon

Een gezonde hond is een gelukkige hond. Daarom vinden wij het onze taak om je hond de nodige voeding te verschaffen met de smaken en texturen die hij graag heeft.

Onze producten

droog

Pedigree Complete Droogvoeding

100% complete voeding, speciaal samengesteld voor gezondere tanden, huid&vacht en spijsvertering en voor een sterker afweersysteem. Elke kg hiervan zorgt ook voor 30% meer maaltijden dan het grootste merk van droogvoeding voor volwassen honden.

LEES MEER
Natvoeding

Pedigree Complete Natvoeding

Pedigree® natvoeding is 100% compleet en evenwichtig. Onze natvoeding bevat ongeveer viermaal minder calorieën per gram dan de doorsnee droogvoeding. Verkrijgbaar in blik en maaltijdzakjes.

LEES MEER
list4

Tandverzorging

Jammer genoeg hebben 4 op 5 honden ouder dan 3 jaar een of andere tandvleesaandoening. Dit wordt veroorzaakt door de vorming van tandplak en tandsteen, wat met efficiënte tandverzorging verminderd kan worden.

De beste manier is dagelijks tandenpoetsen. Als dit echter niet mogelijk is, dan zijn Pedigree® Dentastix® en Dentaflex® bij regelmatig gebruik wetenschappelijk aangetoonde en door dierenartsen aanbevolen alternatieven om de vorming van tandplak en tandsteen tegen te gaan.

LEES MEER
list5

Snacks

De snacks van Pedigree zijn een leuke manier om een band op te bouwen met je hond, hem te trainen en te zorgen voor zijn emotionele welzijn.

De Pedigree Snacks zijn speciaal samengesteld om je hond op een verantwoorde manier te belonen. Vergeet echter niet dat maximaal 10% van je hond z'n dagelijkse calorie-inname mag komen van snacks en snoepjes die niet 100% compleet zijn.

LEES MEER

Pedigree Hoofdmaaltijd

Pedigree® Feeling Happy