Je hond of pup te eten geven

Om gezond te blijven, heeft je hond nood aan een complete en evenwichtige voeding die rekening houdt met zijn leeftijd en levensstijl en de juiste mix bevat van eiwitten, vetten, koolhydraten, vitamines en mineralen. Iedere voedingsstof moet passen in de energetische samenstelling van het dieet en bij de andere voedingsstoffen.

Het juiste aantal calorieën hangt af van de grootte van je hond, het ras en de hoeveelheid beweging die hij krijgt. De levensfase kan ook veel verschil uitmaken: puppy’s, volwassen honden, oudere honden, zwangere en zogende honden hebben allemaal verschillende hoeveelheden energie nodig.
Thuis klaargemaakt of verpakt?

Zelf thuis een evenwichtig dieet samenstellen voor je hond vereist veel kennis, tijd en inzet. Het is moeilijk om het precies goed te doen – en het kan effect hebben op de gezondheid van je hond.

Decennialang onderzoek en deskundigheid zitten achter de diverse merken verpakt hondenvoer dat tegenwoordig in de winkels te koop is. Het huidige assortiment Pedigree®-producten is het resultaat van 50 jaar onderzoek.

Dit betekent dat je gegarandeerd altijd dezelfde kwaliteit in huis hebt, of het nu een volledige maaltijd of bijvoeding, droge of natte voeding betreft. Als je je hond een complete voeding geeft, zoals met Pedigree®, dan is dat de eenvoudigste manier om ervoor te zorgen dat hij de voeding krijgt die hij nodig heeft.
Girl with dog