Juiste voeding voor mijn hond?

Juiste voeding voor mijn hond

Een combinatie van droogvoeding en natvoeding, aangevuld met producten voor tandverzorging en snacks, heeft het beste effect op de gezondheid van je hond.

Een compleet en evenwichtig dieet

Onderzoek in het WALTHAM® Centrum voor dierenvoeding, een wereldautoriteit inzake dierenverzorging en -voeding, wijst uit dat honden het meest baat hebben bij een mix van droogvoeding, natvoeding, producten voor tandverzorging en snacks.

We raden aan je hond 50% natvoeding en 50% droogvoeding te geven als hoofdmaaltijd, voor een combinatie van gezondheidsvoordelen, smaken en texturen, om de maaltijden nog aangenamer te maken. Bijkomende snacks, tafelrestjes en producten voor tandverzorging zijn niet 100% compleet en mogen maximaal 10% van de dagelijkse calorie-inname vertegenwoordigen, zodat je hond op gewicht blijft. Net zoals bij mensen is het van belang calorieën te tellen en de hoofdmaaltijd van je hond aan te passen als je hem ook snacks geeft.

text

Droogvoeding

Droogvoeding wordt vandaag de dag gezien als het hoofdbestanddeel in het dieet van een hond.

Pedigree® Vital droogvoeding is een complete, evenwichtige maaltijd, speciaal samengesteld om de vier vaakst voorkomende problemen bij honden - tanden, huid & vacht, spijsvertering en afweersysteem - aan te pakken. Ze bevat geen kunstmatige smaakstoffen, bevat vezels voor een betere spijsvertering en de brokjes hebben de juiste grootte voor een ideale gebitsverzorging.

Ontdek hier onze droge hondenvoeding.

text

Gebitsverzorging

Jammer genoeg hebben 4 op 5 honden ouder dan 3 jaar een of andere tandvleesaandoening. Dit wordt veroorzaakt door de vorming van tandplak en tandsteen, wat met efficiënte tandverzorging verminderd kan worden.

De beste manier is dagelijks tandenpoetsen. Als dit echter niet mogelijk is, dan zijn Pedigree® Dentastix Daily Oral Care en Pedigree® Dentastix Twice Weekly bij regelmatig gebruik wetenschappelijk aangetoonde en door dierenartsen aanbevolen alternatieven om de vorming van tandplak en tandsteen tegen te gaan.

Ontdek hier onze Producten voor gebitsverzorging voor honden.

text

Snacks

De snacks van Pedigree® zijn een leuke manier om een band op te bouwen met je hond, hem te trainen en te zorgen voor zijn emotionele welzijn.

De Pedigree® Snacks zijn speciaal samengesteld om je hond op een verantwoorde manier te belonen. Vergeet echter niet dat maximaal 10% van je hond z'n dagelijkse calorie-inname mag komen van snacks en snoepjes die niet 100% compleet zijn.

Ontdek hier onze snacks voor honden.

text

PEDIGREE® Complete Droogvoeding lekkere vleesmix

Pedigree® Vital Droogvoeding is 100% compleet en evenwichtig en beschermt het gebit, de huid en vacht, de spijsverering en de immuniteit van je hond.

LEES MEER
PEDIGREE<sup>®</sup> CompleteDry Tasty Meat Medley
Girl with dog