Verzorging van de gewrichten

Honden groeien bijzonder snel. De grootste rassen wegen na 1 jaar tot zelfs 100 keer meer dan bij hun geboorte. Dat betekent dat de botten, ligamenten en kraakbeen in de gewrichten van je hond misschien onvoldoende sterk zijn om de belasting van het vele lopen en springen aan te kunnen. Na een paar doet je hond het vanzelf wat rustiger aan.

Pedigree Joint Care en Joint Care+ zijn lekkere snacks die CPA Complex bevatten, een unieke mix van natuurlijke ingrediënten die, als hij dagelijks wordt gegeven, ervoor zorgt dat de gewrichten minder stijf en langer gezond blijven.

Pedigree Joint Care en Joint Care+ bevat:

- Omega 3 vetzuren (helpen de beweeglijkheid van gewrichten te bevorderen)
- chondroïtine (gewonnen uit de Nieuw-Zeelandse groenlipmossel, ondersteunt de opbouw van het kraakbeen met essentiële bouwstenen)
- glucosamine (op natuurlijke wijze gewonnen uit schaaldieren, helpt op natuurlijke wijze het dagelijkse herstel van het kraakbeen te ondersteunen)
- methionine (alleen bij Joint Care+, werkt ontstekingsremmend en draagt bij aan de ondersteuning van de lichaamseigen herstelprocessen.

Levendiger na zes weken

Om echt het verschil te zien met Pedigree Joint Care+, geef je het best dagelijks aan je hond. Al na zo'n 6 weken kun je het verschil zien en merken dat je hond beweeglijker wordt.
Girl with dog