PEDIGREE<sup>&#174;</sup> met kip en rijst voor junior honden 10kg

Pedigree met kip en rijst voor junior honden 10kg

Wij zijn er voor honden. Dit betekent dat we voor hen gezonde en eerlijke voeding maken, die bovendien erg lekker is. Puppy's groeien snel. Daarom hebben zij specifieke voeding nodig die voorziet in de energie die ze nodig hebben om naar behoren op te groeien en die ze helpt om het immuunsysteem te ontwikkelen.
Voor heel jonge puppy's dien je de brokken lichtjes te bevochtigen met water. De individuele behoeften van jouw puppy hangen af van de mate van activiteit, van het ras en van de leeftijd. Om jouw puppy te helpen in de beste omstandigheden op te groeien, is het aanbevolen om de hoeveelheid van de voeding aan te passen.Wanneer jouw puppy de volwassen leeftijd bereikt, kun je geleidelijk aan overschakelen naar onze droogvoeding voor volwassen honden: PEDIGREE® Droog Adult.
granen (waarvan 4% rijst), vlees en dierlijke bijproducten (waarvan 4% kip), oliën en vetten (waarvan 0.25% visolie, 0.2% zonnebloemolie), plantaardige bijproducten (waarvan 4.5% gedroogde bietenpulp), mineralen, plantaardige eiwitextracten.
eiwit: 28
vetgehalte: 16
anorganische stoffen: 7
ruwe celstof: 2.5
calcium: 1.4
omega 3 vetzuren: 0,4
omega 6 vetzuren: 3.9
EPA & DHA: 1100 mg/kg
Koel en droog bewaren.