PEDIGREE<sup>&#174;</sup> light brokjes met gevogelte voor volwassen honden 2,2kg

Pedigree light brokjes met gevogelte voor volwassen honden 2,2kg

Soms breekt er een tijd aan dat je extra op het gewicht van je hond moet letten. Als jouw hond gewicht moet verliezen, dan is het belangrijk om voeding te geven waar minder calorieën in zitten, maar die wel rijk is aan andere voedingsstoffen. Precies hiervoor is PEDIGREE® Droog Light ontwikkeld.
De individuele behoeften van jouw hond hangen af van de mate van activiteit, van het ras en van de fysieke conditie. Om jouw hond te helpen in topvorm te blijven, is het aanbevolen om de hoeveelheid van de voeding aan te passen. Wanneer je droogvoeding van PEDIGREE® Droog Light mengt met natvoeding van PEDIGREE®, halveer dan de aanbevolen hoeveelheden van elk product. Zorg dat er altijd voldoende vers drinkwater beschikbaar is.
Granen, vlees en dierlijke bijproducten ( waarvan 4% kip in de donkerbruine brokken), oliën en vetten (waarvan 0,4% zonnebloemolie), plantaardige bijproducten (waarvan 1% gedroogde bietenpulp), groenten (4% worteltjes in de oranje brokken, 4% erwtjes in de groene brokken), mineralen
eiwit: 21
vetgehalte: 10,4
anorganische stoffen: 7,5
ruwe celstof: 1,8
calcium: 1.3
fosfor: 1
omega 6 vetzuren: 2.4
omega 3 vetzuren: 0.3
Koel en droog bewaren.