PEDIGREE<sup>&#174;</sup> brokjes met kip voor volwassen Duitse Herder 15kg

Pedigree brokjes met kip voor volwassen Duitse Herder 15kg

Duitse herdershonden hebben een speciale fysiologie. Door hun grootte en de bijzonderheid van hun spijsverteringskanaal is een doelgerichte voeding vereist, om een optimale gezondheidstoestand te behouden. Pedigree Duitse herdershond hondenvoer wordt volgens een speciale formule ontwikkeld, die op deze problemen ingaat. Droogvoeding Vital Protection Duitse herder, zorg dat uw hond alles krijgt, wat hij/zij nodig heeft.
De individuele behoeften van jouw hond hangen af van de mate van activiteit, van het ras en van de fysieke conditie. Om je hond te helpen in topvorm te blijven, is het aanbevolen om de hoeveelheid van de voeding aan te passen. Wanneer je droogvoeding van PEDIGREE® Droog Adult Mini mengt met natvoeding van PEDIGREE®, halveer dan de aanbevolen hoeveelheden van elk product. Zorg dat er altijd voldoende vers drinkwater beschikbaar is.
Graan (o.a. 4% mais, 10% rijst, 4% tarwe), vlees en dierlijke bijproducten (o.a. 8% gevogelte), plantaardige bijproducten (o.a. 1,5% suikerbietenpulp), olien en vetten (o.a. 2% kokosnootolie, 0,25% visolie, 0,5% zonnebloemolie), mineralen, plantaardige eiwitextracten.
eiwit: 20
vetgehalte: 13
anorganische stoffen: 6,5
ruwe celstof: 2.5
calcium: 1.1
fosfor: 0,9
Koel en droog bewaren.